L'Alcalde reclama a Correus la millora del servei a la nostra població

Última revisió 18-01-2021 09:25
18/01/2021

La setmana passada, l’Alcalde va enviar una carta al director territorial de Correus instant-lo a reforçar el servei de l’oficina de Lliçà d’Amunt, amb l’objectiu d’evitar el col·lapse que s’està produint les darreres setmanes.

A la carta, l’alcalde Ignasi Simón fa palesa la situació que l’oficina de Correus de Lliçà d’Amunt pateix, diàriament, degut al gran volum de demanda ciutadana i a la manca de personal. Això es tradueix en llargues cues d’espera a les portes de la seu, que bloquegen el carrer i que posen en risc les persones ja que, en ocasions, per circular han de baixar de la vorera i envair el carrer d’Anselm Clavé que, en el nostre cas, també és la carretera provincial BV-1602 i compta amb un gran flux de trànsit. A més, cal afegir que aquestes persones comparteixen un mateix espai durant un temps prolongat, fet que caldria evitar donat el context de crisi sanitària en el que ens trobem.

L’alcalde també manifesta que el servei postal no s’ha ampliat en els darrers anys, malgrat que la nostra població ja supera els 15.000 habitants.

Per finalitzar, l’alcalde reitera la seva petició sol·licitant “urgentment que es valori l’oportunitat d’incrementar el personal d’atenció al públic amb la finalitat de reforçar el servei i, si cal, segmentar o derivar amb una nova oficina en el poble algunes possibles tasques d’aquells serveis que s’ofereixen”.

En els propers mesos, de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya, es posarà especial èmfasi en l’ús del servei postal i seria un bon moment per millorar la gestió de la seu del nostre poble.

 

Oficina de Correus de Lliçà d'Amunt
Oficina de Correus de Lliçà d'Amunt