"Mes de l'Orientació"

Última revisió 27-02-2024 14:04
27/02/2024

Per complementar la Fira Guia't, el mes previ a la seva celebració, s’ofereix orientació personalitzada, en format online o presencial.

Enguany, la 15a edició de la Fira Guia’t 2024 es durà a terme del 19 al 21 de març, a Roca Umbert Fàbrica de les Arts (Granollers).

Complementant aquesta fira, s'organitza l'activitat prèvia el "Mes de l'Orientació" , durant el qual s’ofereix orientació personalitzada (en format online o presencial) per dur a terme un acompanyament específic a les persones, especialment els mes joves, que ho demanin.

L’orientació és un acompanyament que es pot dur a terme al llarg de la vida de les persones, tenint en compte les seves capacitats, interessos, preferències, aspiracions i motivacions i, en definitiva, el seu moment vital.

Per això, la voluntat d’aquesta proposta és acompanyar d’una forma més específica a les persones en el procés de traçar els seus itineraris formatius i despertar o ajudar-los a descobrir vocacions o interessos professionals.

Aquestes orientacions personalitzades són gratuïtes i es poden fer en format presencial o telemàtic, a demanda de les persones usuàries. Es poden sol·licitar mitjançant aquest enllaç. La tècnica d’ocupació de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt participa com a personal orientador de suport i atendrà als joves de Lliçà d’Amunt que sol·licitin l’orientació.

Per a qualsevol dubte, us podeu adreçar al correu electrònic que s’ha habilitat per a la Fira Guia’t: firaguiat@vallesoriental.cat

Fira Guia't 2024
Fira Guia't 2024

Enllaços