La regidoria d’Igualtat, gènere i LGTBI ha coordinat diferents activitats per commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+ a Lliçà d'Amunt.

">

28 de juny, Dia Internacional de l'Orgull LGTBI+

Última revisió 02-05-2023 11:31
27/06/2022

La regidoria d’Igualtat, gènere i LGTBI ha coordinat diferents activitats per commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+ a Lliçà d'Amunt.

Entre les activitats que es faran a Lliçà d'Amunt per commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+ hi ha el taller “Stop LGTBI+fòbia”, que ha organitzat el Punt Dona per al mateix dia de la celebració, el 28 de juny, a la tarda, amb l’objectiu de reflexionar i revisar aquells pensaments i emocions que ens mou el col·lectiu LGTBI.

Per aquest mateix dia, a les 18h, la Biblioteca Ca l’Oliveres ha programat la lectura d’un conte amb perspectiva LGTBI+ per als més petits i un taller de titelles reciclats. El conte es titula “La família de les germanes Algaba” i és la història de la Joana i la Mariona, dues germanes, on una d’elles haurà d’explicar a la classe que té dues mares.  Per fer-ho rebrà l’ajuda d’una amistat molt especial, l’Adri, un mosquit verd que ve del Planeta Verd, que serà qui li donarà la joguina perfecta per demostrar que hi ha 83.521 tipus de famílies diferents al Planeta Terra. Un cop acabat l’espectacle es realitzarà un taller de titelles reciclats d’una unitat familiar (per exemple: dos pares i dos fills, una mare soltera i un fill, un pare solter i una filla, dues mares i dues filles, un pare- una mare – una filla- un fill, dos avies- dos nets i dues netes...), a càrrec de Clara Algaba. Aquestes activitats estan adreçades a famílies amb infants amb infants de 2 a 7 anys. Cal inscripció prèvia a la biblioteca.

Per altra banda, l’Espai Jove El Galliner també oferirà activitats relacionades amb la celebració i pensades per al jovent, que realitzaran durant tota aquella setmana a l’Espai Jove El Galliner i al Centre Cívic Ca l’Artigues de 17 a 20h.

I, l’Associació Juvenil Tricric celebrarà aquesta diada el diumenge 26 de juny, entre les 17 i les 20h, a la plaça de Catalunya, amb diferents activitats infantils i casetes informatives, a més de pintada dels bancs de la plaça amb els colors de la bandera d’aquest col·lectiu, tot acompanyat de música i bon ambient.

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha elaborant un mapa interactiu amb les diferents activitats que s’organitzen des dels ajuntaments de la comarca, en el marc d’aquesta diada.

 

 

28 de juny, Dia Internacional de l'Orgull LGTBI+
28 de juny, Dia Internacional de l'Orgull LGTBI+