4a edició de la Festa del Pintxo

Última revisió 22-06-2022 10:09
22/06/2022

L’Ajuntament agafa el relleu d’aquesta activitat gastronòmica i cultural, que inclou un concurs.

La regidoria de Promoció econòmica agafa el relleu de l’organització de la Festa del Pintxo, que va començar l’any 2017 l’Associació veïnal Barri de l’Aliança.

Enguany, aquesta festa se celebrarà el divendres 1 de juliol, en horari de vespre-nit, al barri de La Sagrera, que s’haurà engalanat coincidint amb la celebració l’endemà de les Nits d’estiu a la Sagrera, que organitza l’associació barri de La Sagrera.

La Festa del Pintxo és una activitat gastronòmica i cultural, que inclou un concurs.

En aquest concurs participen set establiments de restauració de Lliçà d’Amunt, que han elaborat una proposta gastronòmica en format pintxo. El dia de la festa, cada participant tindrà una carpa on oferirà el seu pintxo. Es vendran tiquets a un preu comú de 2€/pintxo (pagament en efectiu).

L’establiment que vengui més pintxos, es proclamarà guanyador del concurs d’aquesta edició i serà obsequiat amb un cap de setmana a qualsevol casa rural o habitatge d’ús turístic del municipi.

La gent que vingui a degustar pintxos podrà gaudir de música en directe amb el grup Son del aire que, durant dues hores, oferirà un ampli repertori de música festiva estil rumba. A més, l’associació Comerços i Serveis de Lliçà d’Amunt gestionarà la barra de venda de begudes.

Els establiments que participen en el concurs de pintxos són: Kaia Lounge, El Racó de la Mònica, El Rincón del Duende, el Restaurant La Cruïlla-Portal Vell, el Trencaclosques del Casal de la Gent Gran, el Bar del Centre i Xuxes La Dolça.

Els pintxos tenen noms d’allò més suggerents: Aupa, Beso fresco, El nostre pintxo del país, Croquetes de la iaia, Hamburguesa Trencaclosques, Bipartito de truites i Sweet Watermelon.

Concretament, la Festa del Pintxo tindrà lloc a l’esplanada de davant de Càrites, on s’habilitaran taules i cadires, entre les 19.30 del vespre i la 1 de la matinada. Us hi esperem!