Comunicat de l'Ajuntament en relació amb l'aïllament preventiu de l'equip de govern

Última revisió 29-07-2020 12:15
29/07/2020

Els regidors i regidores de l'Equip de Govern de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt es troben en aïllament domiciliari preventiu per un cas positiu de Covid-19.

El passat divendres 24 de juliol, els nou regidors i regidores que formen l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt van trobar-se al vespre en un restaurant del municipi. Aquesta trobada va portar-se a terme a una sala del mateix restaurant, on només hi havia el grup de regidors i regidores, respectant les mesures de seguretat i complint amb la normativa vigent de salut i higiene en aquest tipus d’establiments de restauració.

El dissabte 25 de juliol un dels regidors va desplaçar-se al CAP La Cruïlla per fer-se una prova PCR en conèixer que havia estat en contacte amb una persona positiva en Covid-19, tot i que ell no havia presentat simptomatologia en cap moment. Posteriorment va iniciar aïllament preventiu.

El dilluns 27, a primera hora del matí, el regidor va comunicar a la resta de l’equip de govern, així com als seus contactes més estrets, que també és positiu. En aquest mateix moment, l’Alcalde i tots els regidors van confinar-se a casa preventivament anul·lant la seva agenda pública i privada, seguint les indicacions del personal sanitari. Durant el dia van dirigir-se al CAP La Cruïlla per fer-se la prova PCR.

Des de la nit de divendres cap membre de l’equip de govern s’ha desplaçat presencialment a l’Ajuntament ni a cap dels equipaments municipals, ni ha estat en contacte amb treballadors o treballadores del consistori. Tot i així, l’Ajuntament ha iniciat el protocol de seguretat establert per al personal municipal a mode de prevenció.

Les dues metgesses que formen part del Govern Municipal van activar el protocol i van fer Incapacitat Laboral Transitòria el dilluns a primera hora del matí en conèixer el resultat positiu del seu company. Posteriorment al contacte, el divendres al vespre, no han visitat presencialment cap pacient per què no han realitzat guàrdies ni consultes mèdiques.

Del total dels nou regidors i regidores de l’equip de govern, set han estat negatius en Covid-19. Des del dilluns a primera hora del matí, tots els membres es troben a casa complint amb les indicacions dels serveis sanitaris i els dies d’aïllament preventiu que estableix la normativa vigent, segons el seu estat de salut.

 

Comunicat de l'Ajuntament en relació amb l'aïllament preventiu de l'equip de govern
Comunicat de l'Ajuntament en relació amb l'aïllament preventiu de l'equip de govern