Per beneficiar-se dels descomptes i ofertes de la campanya "Fem gran el petit comerç" cal tenir el Carnet de la Gent Gran de l’Ajuntament.

">

Descomptes i ofertes per a gent gran als comerços i serveis locals

Última revisió 23-02-2023 10:04
23/02/2023

Per beneficiar-se dels descomptes i ofertes de la campanya "Fem gran el petit comerç" cal tenir el Carnet de la Gent Gran de l’Ajuntament.

Les regidories de Gent gran i Promoció econòmica conjuntament amb l’Associació Comerços i Serveis de Lliçà d’Amunt han impulsat una campanya, anomenada "Fem gran el petit comerç", amb l’objectiu que la gent gran del municipi es pugui beneficiar de descomptes i ofertes en els comerços locals.

Per beneficiar-se d’aquests descomptes i ofertes és obligatori tenir el Carnet de la Gent Gran de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt.

Els comerços i serveis adherits a aquesta campanya són: Sensaciones Pasteleras, Ferreteria Estornell, Bis Copisteria, La Botiga, Limpia tu casa, Carnisseria Tarabal, Farmàcia Montse Trullols, Autoescola Sanglas, Kaizen Escola d’Art, Farmàcia i Ortopèdia Delia Pinin, Masia Can Joans, Pandora, Kaia Lounge, Saló de bellesa Àngela, Amate Coaching, Òptica Lliçà, Ideal Body, Informa’t SCCL-Centre de formació i Rincón QuiroRelax by Yol. Aquests establiments tindran un distintiu identificatiu de la campanya a la porta.

Les persones més grans de 60 anys rebran una carta i un díptic informatiu al seu domicili.

Carnet de la Gent Gran

El Carnet de la Gent Gran de l’Ajuntament és un document gratuït de caràcter personal i intransferible que acredita les persones com a usuàries dels casals de la gent gran de Lliçà d’Amunt; serveix indistintament per als dos casals.

Aquest carnet el tramita el personal municipal en l’horari d’atenció al públic del Casal de la Gent Gran del centre urbà i està adreçat a tota persona que hagi complet els 60 anys o als cònjuges de les persones usuàries i a les persones de 55 anys o més que es trobin en procés o situació de prejubilació o atur de llarga durada.

Aquest carnet dóna dret a participar en totes les activitats organitzades per l’Ajuntament en els casals de la gent gran i a beneficiar-se de preus econòmics dels serveis que s’hi ofereixen (bar, perruqueria i podogogia). Amb aquest carnet també són gratuïtes
les activitats físiques exclusives per a gent gran que es fan al Pavelló d’Esports i als Centres Cívics i hi ha un descompte del 50% en la resta d’activitats d’aquests equipaments.

Imatge de la campanya
Imatge de la campanya

Documents adjunts