Ja es pot utilitzar la T-mobilitat a les línies de Transports de Lliçà d'Amunt

Última revisió 06-03-2023 14:03
07/02/2023

Des de finals de gener, els autobusos de la flota de Transports de Lliçà d’Amunt (TLA) ja tenen operatius els dispositius de validació de la T-mobilitat, el nou sistema digital sense contacte per accedir al transport públic.

La T-mobilitat és el nou sistema digital de taquillatge que et permet validar el trajecte d’una manera fàcil i segura, amb tecnologia sense contacte i utilitzant la targeta o el mòbil.  

Per gaudir de totes les funcionalitats de la T-mobilitat i disposar de la targeta o de l’aplicació mòbil, primer cal registrar-se a la plataforma, en línia,  a través del web https://t-mobilitat.atm.cat, o de forma presencial al nou Centre d’atenció i informació de la T-mobilitat (CAI) o en els punts d’atenció habilitats de la xarxa. A través de l’àrea personal de la plataforma es poden adquirir i gestionar els títols i els suports.

En aquesta primera fase, la implantació de la T-mobilitat conviurà amb el títol magnètic i, per tant, es podran continuar validant en les validadores magnètiques dels vehicles.

Tota la informació sobre el funcionament de la T-mobilitat la podeu trobar al web t-mobilitat.atm.cat.

 

T-mobilitat
T-mobilitat