L'Ajuntament edita i reparteix a totes les llars el Calendari 2021

Última revisió 01-01-2021 14:25
30/12/2020

Juntament amb el butlletí municipal de gener, ha arribat a totes les llars de Lliçà d’Amunt el Calendari 2021 editat per l’Ajuntament.

Enguany, el calendari anual vol posar de relleu matèries que ens afecten de forma individual i col·lectiva, les quals hem de defensar i lluitar per millorar.

Cada mes està dedicat a un tema: Diversitat funcional, Dret a l’habitatge, Feminisme, Cura del Medi ambient, Bullying, LGTBI+, Racisme, Animals, Malbaratament alimentari, Salut Mental, Infants i Ajuda mútua. I, cada tema està il·lustrat per un dibuix de la lliçanenca Laia Centellas i acompanyat per una cita al respecte d’algun personatge famós. També s’hi han assenyalat dates significatives, dies mundials i internacionals relacionats amb les temàtiques tractades, així com els dies festius estatals i autonòmics i els dos dies festius locals, el 7 de gener i el 10 de setembre.

En l’edició del 2020, el calendari va incloure una part d’anuncis amb l’objectiu que el sector econòmic local pogués promocionar-se. L’edició del 2021 ha tornat a donar aquesta oportunitat a les empreses i comerços del municipi.

També s’ha imprès en paper reciclat, seguint la línia iniciada per l’Ajuntament en relació al material gràfic.

Esperem que el Calendari us agradi i us sigui útil, i us desitgem un Feliç 2021!

 

NOTA

El calendari d'enguany s'ha imprès amb un error fent desaparèixer el dia 31 de desembre de 2021. Les persones que ho desitgin podran adreçar-se a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) de l'Ajuntament, a partir del dilluns 11 de gener, per recollir el calendari 2021 complert amb els seus 365 dies.