L'Ajuntament participa a la sèrie documental "Dones en temps de crisi: any 2020"

Última revisió 09-12-2020 20:12
09/12/2020

Les regidories d’Igualtat gènere i LGTBI i d’Acció Social han participat en el projecte audiovisual “Dones en temps de crisi” que ha liderat l’Observatori de les dones en els mitjans de comunicació i que es presentarà el proper dilluns, 14 de desembre.

Aquesta sèrie documental tracta sobre els treballs de les dones i els lideratges femenins i té per objectiu contribuir a pluralitzar i donar major representativitat a les aportacions essencials de les dones en el context de la pandèmia.

Dones en temps de crisi: any 2020 posa de manifest els canvis sobtats que s’han produït en el dia a dia de les dones, que han tingut com a conseqüència la reinvenció de cada un dels aspectes que articulen les complexes relacions entre les cures, l’espai domèstic i l’espai laboral. Les propostes de canvi social que aquestes dones plantegen per al futur vertebren els dotze capítols d’aquesta sèrie documental.

En aquest projecte audiovisual han participat 32 dones treballadores de diferents sectors de 18 municipis catalans que formen part de l’observatori, entre elles dues dones lliçanenques .

El dilluns 14 de desembre a les 18h, l’observatori realitzarà un acte virtual de presentació pública de la sèrie documental Dones en temps de crisi: any 2020 . Per participar-hi cal realitzar la inscripció prèvia en el següent enllaç: https://forms.gle/sHbHtsqfiHjYGzE57

"Dones en temps de crisi: any 2020"