L'Ajuntament prepara una programació d'activitats com a alternativa a la Festa Major

Última revisió 17-07-2020 14:54
17/07/2020

"Cromàtica" dona nom a la programació d'activitats de petit format i online, que l’Ajuntament ha preparat com a alternativa a la Festa Major d'enguany i que es realitzarà durant l’últim trimestre de l’any.

Alguns pobles veïns que celebren la Festa Major a principis d’estiu ja havien anunciat que la suspenien. En el cas de Lliçà d’Amunt, que se celebra a principis de setembre, l’Ajuntament estava estudiant com afrontar-la amb la nova realitat que ha esdevingut a partir de la crisi sanitària de la Covid-19.

L’equip de govern i l’oposició han treballat aquest tema i el 3r decàleg de mesures de suport a la ciutadania de cara a la nova normalitat post Covid-19 presentat per l’Ajuntament anuncia que, vista la impossibilitat d’organitzar una Festa Major tal i com la coneixem, es decideix realitzar una programació alternativa que garanteixi tant la seguretat sanitària de les persones com l’execució de trobada del nostre municipi. Aquest programa d’actes s’allargarà durant els mesos de setembre, octubre i novembre, i enllaçarà amb les activitats relacionades amb la programació de Nadal que, habitualment, es porten a terme al mes de desembre. S’oferirà una programació estable variada d’activitats per a tots els públics que asseguri la participació i la convivència amb una nova normalitat que pot ser canviant.

De tota manera, si la crisi sanitària ho permet, entre els dies 7 i 13 de setembre es podrà gaudir de Cromàtica, una proposta d’activitats noves i adaptades a la realitat que estem vivint.

Amb el butlletí Informat de setembre i d’octubre es rebrà un programa amb les activitats que es faran, on-line i també presencials, i que formaran part d’aquest nou projecte anomenat Cromàtica, sempre prioritzant espais amb aforaments limitats on es controlaran els accesos, les distàncies, etc. El programa també estarà diponible al web municipal, on s'hi dedicarà un espai especial amb tota la informació relacionada.

Espectacle infantil a l'era de la biblioteca (2019)
Espectacle infantil a l'era de la biblioteca (2019)