L'Ajuntament restringeix el pas de vehicles pel carrer de Foch i Torres durant les entrades i sortides de l'alumnat de l'institut Hipàtia

Última revisió 03-11-2020 08:34
02/11/2020

Amb la finalitat que les entrades i sortides de l’Institut Hipàtia d’Alexandria encara siguin més segures i els alumnes puguin guardar les distàncies de seguretat establertes, a partir d’avui, de dilluns a divendres, de 7:45h a 8:30h i de 14:15h a 15h, l’Ajuntament restringeix el pas de vehicles pel carrer de Folch i Torres, que es desvien pel carrer de Tarragona.

A principi del curs escolar, atesa la situació actual de crisi sanitària, tots els centres educatius del municipi van adoptar una sèrie de mesures per evitar el risc de contagi. Entre aquestes mesures, hi havia diferents itineraris d’entrada i sortida dels equipaments escolars.

En el cas de l´Institut Hipàtia d’Alexandria, situat al centre urbà, en el carrer de Foch i Torres, les entrades i sortides  de l’institut es fan esglaonades (en  intervals de 10 minuts) per dues vies: la porta d´entrada principal i la porta del pati; i, fora del recinte, hi ha marcades zones d’espera per als alumnes. Amb la mesura adoptada per l’Ajuntament, l’administració local confia que aquest temps d’espera de l’alumnat al carrer encara sigui més segur.