Més punts de videovigilància en funcionament

Última revisió 05-08-2021 11:06
05/08/2021

Seguint amb el desenvolupament de la xarxa de videovigilància, recentment s’han posat en funcionament 3 punts més de videovigilància.

Aquests darrers punts de videovigilància estan situats a la via d’accés al Polígon de Can Montcau (carrer del Comerç), a la intersecció del carrer de Can Farell amb el camí de Ca l’Artigues i entre els carrers de Josep Llimona (Ca l’Esteper) i de Lluís Domènech i Muntaner (Can Salgot).

La resta de punts de videovigilància, 5 més, estan situats a la carretera BV-1432 (a la rotonda d’accés a Can Xicota), a la carretera C-1415-b (a l’accés a Can Farell), al carrer de Francesc Macià (a la rotonda d’intersecció amb el carrer del Camí del Turó), a la carretera de Palaudàries (a l’inici del terme), a l’encreuament entre el Camí de Palau i el carrer de la Creu de Baduell.

Els punts de control compten amb dispositius de videovigilància. Les càmeres, que no serveixen per imposar sancions, compten amb un sistema informàtic que llegeix les matrícules i detecta possibles vehicles sospitosos a partir de les bases de dades policials que comparteix amb la Direcció General de la Policia i a la qual els Mossos d’Esquadra també tenen accés. Quan es detecta l’entrada o sortida del municipi d’un vehicle buscat per la policia, els agents reben un avís amb informació del punt on s’ha vist.

Així, doncs, el desenvolupament de la xarxa de videovigilància al municipi té per objectius la seguretat ciutadana i la prevenció de delictes contra el patrimoni.
 

Càmera de videovigilància
Càmera de videovigilància
Autor: Ajuntament de Lliçà d'Amunt