"No encomanis, contagia vida"

Última revisió 18-12-2020 15:28
18/12/2020

El videoclip de la cançó “No encomanis, contagia vida”, del grup lliçanenc Los niños del balcón, ha donat avui el tret de sortida a la campanya de prevenció de la Covid-19 adreçada a joves, que la regidoria d’Infància i Joventut portarà a terme les properes setmanes.

A més de la  cançó i el videoclip, la campanya compta amb diversos elements gràfics molt visuals que tenen per objectiu  reforçar i conscienciar als i les joves de la importància del compliment de les mesures sanitàries: fer ús de la mascareta; Mans netes i gel; Grups reduïts; i Distància de seguretat, a més d’un missatge per als joves: “Fes que el teu paper sigui important".

El missatge "No encomanis, contagia vida" és el lema de la campanya amb el qual Los niños del balcón han creat el single de rap "Contagia vida" i el seu videoclip.

La cançó i el videoclip reflecteixen tot el que els joves estan vivint i sentint en aquests moments tan complicats, però sense deixar de banda un  contingut positiu: que entre tots i totes ens en sortirem i podrem tornar a gaudir de l’oci, la cultura i la llibertat sense por a contagiar-nos i contagiar les persones que estimem.

Los Niños Del Balcón (LNDB) són un grup de quatre joves de Lliçà d’Amunt: Arnau Torres com a productor, José Garcia a la guitarra i els germans Guillem i Gerard Trujillo com a vocalistes. És un grup que neix en ple confinament, el març de 2020, ple d’energia i amb moltes coses a dir. El seu estil musical es decanta pel rap, amb la unió de diferents arrels de la música com reggae, dubstep, hip-hop i rock. “Fem rap amb missatge, rap de consciència i rap per fer de la vida un viatge més lleuger, diuen LNDB. Aquest grup va estrenar el seu primer single “Efímera” el juny de 2020 i, des d’aquella data, han tret 7 singles més. Els podeu trobar a instagram @losninosdel_balcon i al seu canal de  YouTube (Los Niños Del Balcón). La seva música està a totes les plataformes digitals i estan preparant coses molt grosses de cara al 2021.

"No encomanis, contagia vida"

Vídeos

Campanya "No encomanis, contagia vida" amb Los Niños del Balcón

Documents adjunts