Noves dates del Curs de Gestió de sistemes ERP-CRM

Última revisió 28-11-2022 10:12
28/11/2022

L’Ajuntament ha reprogramat el Curs de Gestió de sistemes ERP-CRM, especialització en SAP, que finalment s'iniciarà a mitjans de desembre. Aquesta formació està vinculada al programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT) de la Diputació de Barcelona, i  compta amb la col·laboració de la Mancomunitat de la Vall del Tenes.

El curs, subvencionat al 100% per l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona, està adreçat a persones d’entre 16 i 64 anys amb un nivell mínim d’estudis d’ESO, tant en situació d’atur inscrites com a demandats d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) com en actiu, que vulguin millorar les competències digitals.

Aquesta formació està dirigida al perfil professional logístic, administratiu i d’atenció al client per millorar les competències tecnològiques de persones amb formació, experiència o interès per l’àmbit de la comunicació dins de la cadena de valor de les TIC i la comunicació corporativa.

Gestió de sistemes ERP-CRM, especialització en SAP

  • Dies: del 12 de desembre al 2 de febrer
  • Horari: el mes de desembre, dilluns, dimarts i dijous, de 9 a 14 hores; els mesos de gener i febrer, dimarts i dijous, de 10 a 14 h.
  • Lloc: Biblioteca Ca l'Oliveres (Lliçà d'Amunt)
  • Continguts: administració i operacions en sistemes ERP-CRM i introducció a SAP.
  • INSCRIPCIONS

Per a més informació podeu contactar amb la regidoria de Promoció Econòmica per correu electrònic llam.promoeco@llicamunt.cat o per telèfon 93841 52 25 (extensions 220 / 228).

 

Curs subvencionat per a la millora de les competències digitals
Curs subvencionat per a la millora de les competències digitals