Noves millores a la xarxa d'abastament d'aigua

Última revisió 06-03-2023 13:30
06/03/2023

El passat cap de setmana, es van posar en marxa els nous grups de pressió de la xarxa d’abastament d’aigua a Can Xicota i Pineda Feu. Aquests nous equips milloren notablement la garantia de servei dels barris de Can Xicota, Pineda Feu i Can Farell, ja que permeten abastir-los des de dos punts alternatius, com ja passa al centre urbà, i deixen de dependre exclusivament de la canonada del camí de Can Malé.

A més, aquests equips permeten crear nous pisos de pressió, gestionant-los millor, la qual cosa comporta un estalvi directe d’aigua de xarxa, tan necessari aquests dies.

Aquesta actuació, adjudicada i executada per Agbar, ha tingut un cost aproximat de 46.604 euros, i està inclosa en el Pla d’Inversions Anual en la xarxa d’aigua 2022.

D’altra banda, avui dilluns es deixa fora de servei la canonada del Camí de Can Malé, pas previ a la seva substitució, que es començarà a executar aquesta setmana dins les obres de soterrament de serveis del Casc Antic. Aquesta situació és temporal i no ha de representar cap alteració del servei, tot i que provisionalment es perd la redundància d’abastament del centre i dels barris esmentats anteriorment.

Obres a la xarxa
Obres a la xarxa