"Restaura la Festa"

Última revisió 28-07-2020 14:02
17/07/2020

Aquest any, tot i no celebrar la tradicional Festa Major, l’Ajuntament ha elaborat una proposta d’activitats per a tots els públics. Dins d’aquesta programació, entre el 9 i el 13 de setembre, si la crisi sanitària ho permet, els lliçanencs i lliçanenques podran gaudir del “Restaura la festa”, una iniciativa que té per objectiu incentivar la restauració del municipi.

 

Des de l’Ajuntament es fa una crida a tots els restauradors del nostre poble per participar d’aquesta proposta que pretén incentivar el sector en totes les modalitats: bar, pinxos o restaurant, pensant, principalment, en el consum més familiar.

“Restaura la Festa” tindrà lloc del 9 al 13 de setembre, està concebut com un “corre bars/restaurants”, on per tres consumicions de més de 10€, en establiments diferents i adherits a la iniciativa, les persones consumidores poden participar en el  sorteig  d’un sopar o comanda gratuïta per un valor 100 euros, a càrrec de l’Ajuntament.

Els establiments adherits seran els encarregats de repartir les targetes entres els clients que vulguin participar de forma voluntària.

Un  cop completada la targeta amb els tres segells, les persones podran portar-la a diversos equipaments municipals: OAC de l’Ajuntament, Centre Cívic Ca l’Artigues, Centre Cívic Palaudaries i Biblioteca Ca l’Oliveres,  del 14 al 18 de setembre dins de l’horari d’obertura de cada equipament, i dipositar-la a les urnes que hi hauran habilitades per al sorteig, que se celebrarà el 25 de setembre.

Els restauradors interessats en adherir-se o vulguin més informació sobre aquesta iniciativa poden posar-se en contacte amb les regidories de Promoció econòmica o de Cultura abans del divendres 24 de juliol:

"Restaura la Festa"