Una nova línia de transport connectarà la Vall del Tenes amb la UAB

Última revisió 13-01-2021 13:03
22/12/2020

La nova línia de bus es posarà en servei quan s’iniciïn les classes presencials a la universitat.

El passat divendres, 18 de desembre, la Generalitat de Catalunya i la Mancomunitat de la Vall del Tenes van presentar, en una acte virtual, la nova línia de bus que unirà la Vall del Tenes amb la Universitat de Barcelona (UAB). El servei aprofitarà  el corredor del Tenes i les parades del Bus exprés e7. 

Tot i estar planificada, la nova línia no es posarà en marxa fins la represa de l’activitat presencial al Campus de Bellaterra, amb motiu de l’actual situació de pandèmia. Així mateix, el servei es podrà ajustar si es produeixen canvis en l’activitat lectiva de la universitat.

L’objectiu d’aquesta nova línia és cobrir els fluxos de mobilitat amb la universitat en les franges de matí, migdia i tarda, amb uns horaris similars a d’altres línies que connecten amb la UAB que ja estan en funcionament i que tenen molt bona acceptació per part de  l’alumnat.

La presentació del servei va comptar amb la participació de la Direcció General de Transport de la Generalitat, la Mancomunitat de la Vall del Tenes, les alcaldies dels quatre municipis i de Sagalés, l’empresa que operarà la línia.

Acte virtual de la presentació de la nova línia
Acte virtual de la presentació de la nova línia

Documents adjunts