Nou canal de WhatsApp per informar sobre les obres de Soterrament de serveis a La Sagrera: 647 949 466

Última revisió 30-09-2022 11:22
30/09/2022

Amb motiu de les Obres de Soterrament del Casc Antic, es posarà en marxa un canal de WhatsApp, com a prova pilot,  per informar sobre les diverses fases i les afectacions que se’n puguin derivar, adreçat, principalment, al veïnat de la zona afectada, tot i que es podrà subscriure qualsevol persona interessada.

L'enviament d'informació a través d’aquest canal de missatgeria serà unidireccional, a través d’una llista de difusió, per tant, ningú podrà veure ni obtenir els telèfons de les persones subscrites al servei.

El número de telèfon que s’ha habilitat per aquest servei de WhatsApp, el  647 949 466, és exclusivament per rebre informació de les obres, per tant, no es pot considerar ni es pot utilitzar com una via de contacte amb l’Ajuntament de Lliçà d'Amunt.

Per donar d’alta el nou servei i començar a rebre informació cal seguir els passos següents:

  • Afegir el número de telèfon a l’agenda de contactes (647 949 466)
  • Enviar un missatge amb la paraula ALTA i el nom i cognoms
  • Un cop rebut el missatge de benvinguda, cal llegir i acceptar de forma explícita la normativa de protecció de dades enviant un missatge amb la paraula ACCEPTO.

L’Ajuntament disposa d’altres llistes de difusió per WhatsApp que es poden consultar a la secció “Actualitat” del web municipal.

 

Nou canal de WhatsApp
Nou canal de WhatsApp