Nou curs subvencionat per a la millora de les competències digitals

Última revisió 28-09-2022 11:45
15/09/2022

L’Ajuntament realitzarà un Curs de Gestió de sistemes ERP-CRM, especialització en SAP vinculat al programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT) de la Diputació de Barcelona, i amb la col·laboració de la Mancomunitat de la Vall del Tenes, amb l’objectiu de millorar les competències digitals.

El curs, subvencionat al 100% per l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona, està adreçat a persones d’entre 16 i 64 anys amb un nivell mínim d’estudis d’ESO, tant en situació d’atur inscrites com a demandats d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) com en actiu.

Aquesta formació està dirigida al perfil professional logístic, administratiu i d’atenció al client per millorar les competències tecnològiques de persones amb formació, experiència o interès per l’àmbit de la comunicació dins de la cadena de valor de les TIC i la comunicació corporativa.

La formació té una durada de 150 hores i s’impartirà a la Biblioteca de Ca l’Oliveres, en horari de 9 a 14 hores, tots els dilluns, dimarts i dijous.

Gestió de sistemes ERP-CRM, especialització en SAP

  • Dies: del 10 d’octubre al 15 de desembre
  • Horari: de 9 a 14 hores, dilluns, dimarts i dijous.
  • Lloc: Biblioteca Ca l'Oliveres (Lliçà d'Amunt)
  • Continguts: administració i operacions en sistemes ERP-CRM, i introducció a SAP fi/co i a A3con/eco
  • Inscripció en línia

Per a més informació podeu contactar amb la regidoria de Promoció Econòmica per correu electrònic llam.promoeco@llicamunt.cat o per telèfon 93841 52 25 (extensions 220 / 228).

 

Curs subvencionat per a la millora de les competències digitals
Curs subvencionat per a la millora de les competències digitals