Nova pista poliesportiva a Ca l'Esteper

Última revisió 06-10-2021 12:23
06/10/2021

En aquesta pista s’hi podran fer activitats esportives i actes polivalents per descongestionar i preservar el Patinòdrom.

Ca l’Esteper compta amb una nova pista poliesportiva situada a la zona verda propera al Local social. Les obres de construcció han anat a càrrec de l’empresa Construreform Llissa, adjudicatària del projecte, per un import de 20.999,96€ (IVAinclòs). S’han pavimentat uns 500 m2 que es situen més o menys paral·lels al carrer d’Antoni Gaudí. També s’hi han instal·lat porteries i cistelles.

L’objectiu d’aquesta actuació era obtenir un espai pavimentat on fer-hi activitats esportives i actes polivalents per descongestionar la pista del Patinòdrom i garantir l’ús per totes les activitats que necessita el barri.

També està previst fer un tancament del Patinòdrom per diferenciar l’equipament esportiu d’ús competitiu de l’equipament esportiu i lúdic d’ús públic i preservar-lo degudament. Aquesta nova pista és la primera fase del projecte de reforma de l’equipament lúdic esportiu de Ca l’Esteper. En el futur es millorarà la zona de pícnic i es reformarà l’entrada per millorar l’accés de vehicles i vianants, i la seguretat.

Nova pista poliesportiva
Nova pista poliesportiva