Nova programació d'activitats als Centres Cívics

Última revisió 25-09-2023 14:18
25/09/2023

A partir d’aquest setembre ja es poden fer les inscripcions per a les activitats de la nova temporada dels Centres Cívics, que començarà a l’octubre.

La programació d’activitats que es duen a terme al Centre Cívic Ca l’Artigues i Palaudàries és variada (de salut, esport, danses, formació, art, creativitat, manualitats...) i hi ha propostes per a totes les edats.

Centre Cívic Ca l’Artigues

Al Centre Cívic Ca l’Artigues s’hi farà: Activitat Física per a gent gran, Ioga, Gestió emocional, Sevillanes, Zumba, Country, Taller de memòria, Informàtica, Ús del mòbil, Multiesport, Robòtica, Reforç escolar, Patchwork, Manualitats i habilitats, Dibuix i pintura, i Costura.

Centre Cívic Palaudàries

Al Centre Cívic Palaudàries s’hi farà: Pilates, Ioga, Sevillanes, Ball fitness, Balls en línia, Defensa personal femenina, Taitxí, Hipopressius, Risoteràpia, Dansa oriental, Gestió emocional, Anglès, Reforç escolar, Taller de la memòria, Informàtica, Cultura general, Activitats infantils i juvenils, Manga i còmic, Activitats esportives, Anglès, Dansa infantil, Patchwork, Dibuix i pintura, i Costura. Aquesta temporada, les classes de ioga s’han dividit en dos grups, segons l’edat: pe a adults fins a 59 anys i per a  gent gran. Per altra banda, l’activitat de Multiesport, adreçada als nens i nens de 8 a 12 anys, s’ha desplaçat del Centre Cívic Palaudàries al de Ca l’Artigues. 

Per a informació sobre les places disponibles i per fer les inscripcions, cal dirigir-se als mateixos Centres Cívics. 

Nova programació d'activitats als Centres Cívics Municipals
Nova programació d'activitats als Centres Cívics Municipals