"Omplim el Rebost": Participa-hi!

Última revisió 07-05-2021 13:22
07/05/2021

L’Ajuntament ha organitzat un recapte d’aliments municipal per al segon cap de setmana de maig.

L’Ajuntament, en col·laboració amb l’associació “El Rebost Solidari”, ha organitzat un recapte d’aliments propi del nostre municipi, complementari i similar al Gran Recapte d’Aliments que el Banc d’Aliments porta a terme al novembre arreu de Catalunya,
amb l’objectiu d’omplir el Rebost Solidari de Lliçà d’Amunt. Aquesta iniciativa solidària, que s’ha anomenat “Omplim el Rebost”, tindrà lloc el divendres 7, dissabte 8 i diumenge 9 de maig a diferents establiments col·laboradors de Lliçà d’Amunt.

Persones voluntàries

L’Ajuntament ha fet una crida per trobar persones voluntàries que vulguin col·laborar en el procés de recollida d’aliments als diferents establiments col·laboradors.

Les persones voluntàries informaran sobre la campanya solidària i donaran als clients una bossa perquè hi col·loquin els aliments amb els quals vulguin col·laborar.

Les persones interessades en participar com a voluntàries els dies de la campanya es poden inscriure en línia fins el dimecres 5 de maig.

Aliments necessaris

En aquest cas, els aliments més necessaris són: oli, llegum cuita, pasta, conserves, llet, sucre, cacau en pols, cereals, tomàquet fregit, caldo, sucs de fruita i conserves de fruita. També es demana gel hidroalcohòlic, mascaretes i estris de la llar.

Establiments col·laboradors

Els punts de recollida d’aliments d’aquesta campanya són els següents: Esclat, Bon Preu, Lidl, Condis (Can Salgot, Anselm Clavé, Ca l’Artigues i Sant Valerià), Sorli i Dia.

A més, l’Ajuntament col·locarà contenidors en diferents equipaments municipals per a la recollida d’aliments i ha contactat amb diferents empreses locals, on també es col·locaran contenidors perquè el personal pugui col·laborar en la campanya.

L’Ajuntament aportarà tots els recursos disponibles per garantir que es compleixin, en tot moment, les mesures de seguretat i higiene vinculades a la COVID-19.

Els organitzadors esperen poder comptar amb la màxima col·laboració dels lliçanencs i lliçanenques per poder donar un cop de mà a les famílies més vulnerables de Lliçà d’Amunt, que tenen dificultats per cobrir les seves necessitats bàsiques d’alimentació,
i que la crisi de la Covid-19 ha fet augmentar considerablement.

Omplim el Rebost Solidari
Omplim el Rebost Solidari