Participa en el Gran Recapte d'Aliments

Última revisió 25-11-2022 15:08
25/11/2022

La recollida solidària d’aliments a Lliçà d’Amunt tindrà lloc del 25 al 27 de novembre en els supermercats adherits a la campanya.

El Gran Recapte d’Aliments és una campanya, a nivell de Catalunya, de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària; també serveix per donar a conèixer la situació per la qual passa aquest col·lectiu. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d’Aliments de Catalunya.

La població que viu en situació de pobresa a Catalunya requereix la nostra solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades. I és per aquest motiu que des dels Bancs d’Aliments es posa en marxa aquest projecte.

La recollida solidària d’aliments a Lliçà d’Amunt començarà el divendres 25 de novembre i finalitzarà el diumenge 27 al migdia.

Com cada any, la campanya comptarà amb persones voluntàries que estaran durant aquests dies coordinant la recollida d’aliments en els punts de venda col·laboradors.

Tots els productes recaptats es destinaran a El Rebost Solidari de Lliçà d’Amunt.

Aliments més necessaris

Llet, llegums cuites, menestra, oli d’oliva, oli de girasol, pasta variada, arròs, sucre, caldo, galetes maria, conserves de peix, tomàquet en conserva, cereals, galetes amb xocolata i crema de xocolata. També tonyina, mandonguilles i frankfurt en llaunes, i formatge.

Vols fer de voluntari/ària?

El Gran Recapte és possible gràcies a la col·laboració desinteressada de ciutadans que hi dediquen el seu temps durant el cap de setmana. Els voluntaris cobreixen torns durant els dies del Gran Recapte a un punt concret de recollida.

Per ser voluntari/ària cal omplir el formulari en línia fins al 20 de novembre. No s’accepten inscripcions de menors de 16 anys, únicament poden constar com acompanyants d’un adult.

Gran Recapte d'Aliments
Gran Recapte d'Aliments