Treballa a l'estiu com a monitor/a al Casal Municipal

Última revisió 06-04-2021 15:18
06/04/2021

A partir d'avui dimarts, 6 d'abril, i fins el 25 d'abril, es poden presentar sol·licituds per a la convocatòria d'enguany de monitors i monitores pel Casal municipal, que l'ajuntament portarà a terme aquest estiu.

Les persones interessades, que compleixin amb els requisits establerts a la convocatòria, han de presentar la documentació de forma telemàtica a través del tràmit d'instància genèrica del web municipal amb certificat digital, entre el 6 i el 25 d'abril.

En el cas de les persones que van ser admeses a la convocatòria de l’any 2019 i vulguin accedir a l'actual, no cal que presentin de nou la documentació, a excepció que tinguin alguna documentació nova i la vulguin acreditar (nous estudis, mèrits, etc). En el moment de presentar la instància hauran de fer constar la sol·licitud de recuperació de la documentació.

Les persones admeses en el procés selectiu formaran part d’una borsa de treball de monitors i monitores pel proper Casal d’Estiu, Jove i d’Esports de l’any 2022.

El resultat de la convocatòria es publicarà a la secció de "Convocatòries de personal" del web municipal i al tauler electrònic de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt.

 

 

 

Monitors/res pel Casal municipal
Monitors/res pel Casal municipal