Ajuts escolars municipals

Ajuts individuals de material i sortides escolars obligatòries d’educació infantil, primària i secundària, i d’escolarització i menjador de les escoles bressols municipals, atorgats per l’Ajuntament.

COM SOL·LICITAR-LOS

Ajuts de material i sortides escolars

Són persones beneficiàries l'alumnat empadronat a Lliçà d'Amunt i escolaritzat en el municipi en educació infantil, primària i secundària i que compleixin els requisits establerts en aquestes bases. Poden sol·licitar aquests ajuts els pares, les mares, els tutors legals o les persones encarregades temporalment o definitivament de la guarda de la Persona beneficiària.


Termini de sol·licitud

Del 15 al 28 de maig de 2023, ambdós inclosos.



Ajuts d'escolarització i menjador de les escoles bressol municipals

Són persones beneficiàries els infants de 0-3 anys empadronats a Lliçà d'Amunt i es trobin en una situació familiar amb necessitats econòmiques i/o socials. Poden sol·licitar aquests ajuts els pares, les mares, els tutors legals o les persones encarregades temporalment o definitivament de la guarda de la persona beneficiària.


Termini de sol·licitud

Del 19 al 25 de juny de 2023, ambdós inclosos.

Canals de tramitació

Excepcionalment, en els casos que no es pugui fer la tramitació telemàtica, es podrà trucar al telèfon 93 860 72 20 per demanar suport per realitzar el tràmit telemàtic o bé per demanar cita prèvia.

PresencialmentServeis socials municipalsc. de Rafael Casanovas, 8, 1a planta08186 - Lliçà d'Amunt (Barcelona)
TelemàticamentEmplenar el formulari. Iniciar el tràmit per internet
FORA DE TERMINI

Preu

Gratuït

ÀMBITS TEMÀTICS

Et pot interessar

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 27-06-2023 12:48