Cloenda del Consell d'Infants

Última revisió 11-06-2020 16:55
11/06/2020

Els nens i nenes que formen el Consell d’Infants del municipi van celebrar la cloenda d’aquest curs 2019-2020 el passat 5 de juny. En aquest acte, el Consell d’Infants lliura a l’Alcalde totes les propostes i aportacions que han sorgit durant el curs amb l’objectiu de treballar-les i poder-les portar a terme.

Aquest any, la cloenda es va fer de forma telemàtica i sense la presència de professors i familiars, però si que va comptar amb la participació de l’Alcalde, Ignasi Simón, i el regidor d’Educació, Fran Sánchez.

Els consellers i conselleres es van mostrar molt satisfets amb els resultats obtinguts durant aquest curs i van coincidir en què tornarien a formar part del Consell d’Infants.

L’Alcalde els va recordar l’importància de la seva tasca dins del municipi i els va agrair tota la feina realitzada.

Entre les propostes presentades pels nens i nenes del Consell d’Infants, s’estudiarà la manera d’anar caminant a l’escola de forma segura, es donarà suport per portar a terme una campanya de sensibilització per al reciclatge i es crearà un cinema a la fresca. En relació a aquesta darrera proposta, el regidor d’Educació va encomanar-los que siguin ells els encarregats de portar-ho a terme de cara al curs vinent. De fet, ells tindran un paper indispensable per portar a terme totes les propostes.

Els nens i nenes del Consell d’Infants (Lliçanens) són la veu dels més menuts del poble i han demostrat, un cop més, que ho fan d’allò més bé.

Moment de la cloenda
Moment de la cloenda

Vídeos

Què ha fet el Consell d'Infants de Lliçà d'Amunt durant el curs 2019-2020?

Missatge d'ànims del Consell d'Infants de Lliçà d'Amunt