Comença la preinscripció per al PFI d'Auxiliar d'Hoteleria: cuina i serveis de restauració

Última revisió 23-05-2020 10:47
21/05/2020

Del 25 de maig al 30 de juny de 2020 s’obre el període de preinscripció per al PFI d’Auxiliar d’Hoteleria: cuina i serveis de restauració de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt.

En aquest espai trobareu tota la informació del procés telemàtic i  presencial, així com altres informacions d’interès per a les famílies.

Com fer la preinscripció (del 25 de maig al 30 de juny)

  • Envieu la sol·licitud degudament emplenada (és editable) i la documentació necessària que trobareu al tríptic de preinscripció a l’adreça: llam.educacio@llicamunt.cat
  • Al correu heu d’indicar a l’assumpte PFI + el nom de l’alumne/a.
  • En aquells casos que no es pugui fer telemàticament, cal enviar un correu explicant el motiu, i la regidoria d’Educació es posarà en contacte per pactar una cita de forma presencial amb les mesures d’higiene necessàries.
  • La tutora del PFI es posarà en contacte per establir una entrevista personal

El PFI és un programa de formació i inserció adreçat a joves d’entre 16 i 21 anys que no han graduat en ESO, on els i les alumnes realitzen mòduls de formació bàsica i formació professional que els prepara tant per incorporar-se al món professional com per continuar amb els estudis de Grau Mitjà. El PFI d’Auxiliar d’Hoteleria: cuina i serveis de restauració que es realitza a Lliçà d’Amunt té una durada d’un curs escolar (1000 hores) de les quals 180 hores es fan en restaurants de la zona. L’alumnat que obté el títol té un certificat de professionalització de nivell 1

Informació d’interès

Tots els documents són editables per fer l'enviament telemàtic, si utilitzes un dispositiu mòbil és recomanable disposar del programa Adobe Reader per emplenar la sol·licitud (Descarregar l'aplicació a Goole Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.reader - Descarregar l'aplicació a App Store: https://apps.apple.com/es/app/adobe-acrobat-reader/id469337564)

Presentació del PFI

 

Per a més informació trucar al 647 949 466 o llam.educació@llicamunt.cat

 

Preinscripció per al PFI d'Auxiliar d'Hoteleria: cuina i serveis de restauració
Preinscripció per al PFI d'Auxiliar d'Hoteleria: cuina i serveis de restauració