Lliçà Creix amb tu! 2021

Resultat

2023

Actualment, els projectes de reparcel·lació i urbanització del centre urbà estan aprovats inicialment i a l’espera de l’aprovació definitiva.

El projecte d’urbanització del nou centre urbà de Lliçà d’Amunt es desenvolupa en una superfície d’unes 12 hectàrees delimitada pel carrer de la Fàbrica, al sud; el carrer de l’Aliança, al nord; l’avinguda dels Països Catalans i el riu Tenes, a l’est; i els carrers d’Anselm Clavé i Sala Ambròs, a l’oest. Aquest espai és majoritàriament de propietat privada i s’utilitza actualment com camps de conreu i aparcament.

La proposta passa per la creació de dos eixos: un eix urbà, al llarg del carrer de Folch i Torres, i un eix natural, al llarg del Torrent de Can Bosc. I, enmig, un espai cèntric representatiu del municipi. En l’eix urbà hi ha espai reservat per a nous equipaments, per a noves edificacions i per a usos comercials.

L’Ajuntament preveu que, a principis del 2024, comenci l’execució del projecte d’urbanització i ja es puguin veure els primers carrers i places del futur centre urbà.

Retorn

Procés participatiu

L’INCASÒL i l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt promouen un procés de participació ciutadana determinant per al disseny dels espais públics del nou centre urbà del municipi. L'objectiu de la participació s'orienta a identificar quines activitats i usos voldran desenvolupar els veïns i les veïnes de Lliçà d'Amunt al nous carrers, places i espais, així com a debatre sobre les característiques que hauran de tenir aquests espais i els elements que els hauran de conformar perquè pugui tenir lloc la vida urbana imaginada. Tota aquesta informació es traslladarà a l'equip tècnic redactor perquè sigui considerada en l'elaboració dels projectes d'urbanització.

Estructura del procés participatiu

El procés participatiu està dividit en tres fases: una informativa, una deliberativa, i una fase de retorn dels resultats del procés i l'impacte en el projecte definitiu. En la fase deliberativa es recolliran les propostes i es realitzaran les sessions de treball a través de plataformes virtuals o amb activitats presencials, sempre que la situació sanitària ho permeti i amb les mesures que garanteixin la salut i el benestar de les persones participants.

Documentació

 

Imatges

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 22-02-2023 14:01