Incorporació d'una sala d'indoor cycling al Pavelló

Última revisió 28-02-2020 15:06
28/02/2020

La sala d’indoor cycling forma part del projecte d’ampliació del gimnàs que també inclou la construcció d’una planta pis sobre l’actual sala d’activitats dirigides i fitness.

L’Ajuntament vol ampliar el gimnàs del Pavelló d’Esports i ho farà en dues fases.

La primera fase, que ja està enllestida, és l’habilitació de la sala d’entitats i la sala de reunions de la primera planta com a sala d’indoor cycling, una activitat que s’afegirà a les activitats dirigides que actualment ofereix el gimnàs. I, el despatx de la regidoria d’Esports, que estava al costat d’aquestes dues sales, s’ha habilitat com a sala de reunions i d’entitats esportives. Les dependències de la regidoria d’Esports han passat a l’edifici principal de l’Ajuntament.

La sala d’indoor cycling comptarà amb 20 bicicletes d’última generació de la marca Salter, guanyadora del concurs públic convocat amb aquesta finalitat.

A partir d’aquest mes de març, els horaris del gimnàs s’ampliaran amb la incorporació de les sessions dirigides d’indoor cycling. La quota del gimnàs, però, es mantindrà, no es veurà afectada per aquesta nova activitat.

La sala d’indoor cycling també comptarà amb un dispositiu audiovisual que permetrà, dins d’un horari establert, l’ús lliure de les bicicletes amb sessions virtuals.

La segona fase d’ampliació, que està previst iniciar aquest estiu, és construir una planta pis sobre la sala del gimnàs. Actualment, la meitat del gimnàs s’utilitza per a activitats dirigides i l’altra meitat per a les màquines de fitness. Amb la planta pis, cadascuna d’aquestes activitats podrà ocupar una superfície igual i més gran, una a la planta baixa i l’altra a la planta pis.

Per altra banda, també està previst obrir una altra sortida d’emergència al Pavelló d’Esports, la qual cosa n’augmentarà l’aforament per a usos no esportius i permetrà que s’hi puguin celebrar esdeveniments que fins ara tenien molt limitada l’assistència. El Pavelló esdevindrà un espai multifuncional.