Institut Hipàtia d'Alexandria

L'Institut Hipàtia d'Alexandria va iniciar les seves activitats el curs escolar 2011-2012 amb dos grups de primer d'ESO. En cursos posteriors s'anirà incrementant progressivament els nivells de segon, tercer i quart d'ESO i batxillerats.

La creació del nou Institut ve donada per una demanda creixent de població a Lliçà d'Amunt i la conseqüent demanda d'escolarització. Tot i que la ubicació provisional de l'Institut és al centre de la població (part d'un edifici cedit pel l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt), l'edifici definitiu es farà al barri de Can Salgot.

El centre fomenta entre el seu alumnat i fa ús dels següents equipament municipals: la nova Biblioteca Ca l'Oliveres i l'Espai Jove El Galliner.

L'Institut Hipàtia d'Alexandria manté relacions de col·laboració a diferents nivells amb entitats del municipi i el propi Ajuntament.

Línies d'actuació

  • Assessorament Psicopedagògic amb especialistes propis del centre i  assessorament extern (EAP).
  • Es realitza un seguiment tutorial continu.
  • S'ofereixen optatives per reforçar i ampliar les competències bàsiques ( matemàtiques,  les comunicatives lingüístiques  i la social i ciutadana).
  • Es fomenta el reciclatge (taller de sabó, taller de plaques fotovoltaiques, realització de compost,...).
  • Es fa un seguiment i registre meteorològic diari.
  • El centre fonamenta els seus valors en la qualitat de l'ensenyament,el treball en equip, l'esforç, la motivació i la convivència.

C. de Folch i Torres, 104-116 08186   - Lliçà d'Amunt

93 841 62 16

717 705 982

93 841 59 31

de dilluns a divendres de 8.10 a 14.40 (es realitza jornada continuada)

Imatges

Mapa

Última revisió 2020-05-12 16:59:59