Fira Tenes

Fira Tenes es un esdeveniment social, econòmic i cultural que va néixer el 2018 amb l’objectiu de promocionar l’entorn natural, agrícola, turístic e industrial de Lliçà d’Amunt, de les poblacions veïnes i, en conjunt, de la comarca del Vallés Oriental. Un espai de trobada on empresaris, productors i comerciants puguin establir nous contactes, ampliar la cartera de clients i presentar les darreres novetats dels seus productes a tots els visitants de la fira.

Fira Tenes es desenvoluparà a l’Espai Municipal de Can Malé, un nou equipament on l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt té previst traslladar a mig termini una part dels serveis municipals i on es desenvoluparan projectes formatius, empresarials, associatius i de lleure, com per exemple el Clúster de Cervesa Artesana, un projecte que pretén aglutinar els interessos del sector emergent de fabricació de cervesa artesana a Catalunya i que en aquests moments s’està instal·lant en aquest espai.

A banda del funcionament de la pròpia fira, durant els dies 3, 4 i 5 de maig, Fira Tenes comptarà amb una programació cultural i d’oci variada, que comptarà amb tallers i espectacles per a públic familiar, xerrades, concerts, exposicions i una oferta gastronòmica i de cervesa artesana que de ben segur cobrirà les expectatives de tots els visitants que s’apropin a visitar-la.

 

 

Programació

Els dies 3, 4 i 5 de maig a Lliçà d’Amunt, tens una cita amb Fira Tenes!

L’Espai Municipal de Can Malé será l’escenari on una cinquantena d’expositors de diversos sectors conviuran aquests dies per mostrar al públic els seus productes i serveis.

La fira també comptarà amb una programació cultural i d’oci variada durant tot el cap de setmana: mostra gastronòmica i de cervesa artesana, showcooking, xerrada a càrrec d’Ada Parellada, tallers, inflables, ballada de sardanes, el grup d’animació infantil El Tramvia Blanc, una passarel·la d’adopció d’animals de companyia i els concerts de Nancy Whiskey Band i Crazy Rockets. 

Que no t’ho expliquin, viu Fira Tenes!

Programa

 

Expositors

Activitats professionals


Activitats sociosanitàries


Agricultura, ramaderia, silvicultura i pesca

 • Cal Vigatà - Formatge artesà
 • Can Joans - Venda de llet, en conversió ecològica
 • Can Quimet Gall - Pagesos ecològics
 • Equitació Can Janàs - Escola d'equitació

Altres


Comerç


Construcció

 • Aislaconfort - Aiïllaments i tractament humitats
 • Finestra Confort - Reforma, tancaments, PVC i alumini, mosquiteres
 • Finques La Cruïlla - Construcció obra nova
 • Instalaciones Ferrer - Instalació i manteniment equips clima, calefacció, gas, etc.

Hostaleria


Indústries manufactureres

 • Biosanare - Agricultura i elaboració de productes ecològics

Transport i emmagatzematge


 

 

Informació d'interès

Horaris de funcionament de Fira Tenes

 • Divendres 3 de maig: Inici de les activitats de networking empresarial i d’obertura de l’espai gastronòmic, de cervesa artesanal i d’activitats culturals de la fira.
 • Dissabte 4 de maig: Obertura de la fira d’expositors en horari de 10h a 20h i activitats complementàries durant tot el dia i part del vespre.
 • Diumenge 5 de maig: Obertura de la fira d’expositors en horari de 10h a 14h i activitats complementàries fins el migdia.

 

Galeria d'imatges

Imatges

Vídeos

5è Networking empresarial

II Fira Tenes - Jornada tècnica de la cervesa artesana i Canyamunt

Fira Tenes 2019

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 08-05-2019 09:20