El gimnàs del Pavelló d'Esports ofereix activitats presencials i en línia

Última revisió 07-07-2020 14:15
07/07/2020

Des de l’entrada en vigor de l’etapa de represa, el passat 22 de juny,  el Pavelló d’Esports ha recuperat la seva activitat presencial, que combina amb les sessions en línia a través de la plataforma Zoom.

Amb la represa de l’activitat, actualment,  el pavelló acull entrenaments d’entitats esportives, activitats a l’aire lliure, classes dirigides i servei de gimnàs, amb control d’aforament i cita prèvia.

Des de reobertura, la regidoria d’Esports ha estat confeccionant una nova proposta d’activitats, atractiva i adaptada a la situació de crisi sanitària actual, amb l’objectiu que les persones usuàries continuïn gaudint de l’esport amb seguretat.

Funcionament del Gimnàs

Segons l’actual normativa, per a l’ús de gimnàs i dels materials esportius és necessari aplicar les mesures adequades de protecció.

Per això, les persones usuàries no podran compartir cap equip o material per als exercicis tècnics o entrenaments específics que no hagi estat degudament desinfectat, la qual cosa s’haurà de fer després de cada ús.

L’accés als vestuaris estarà restringit, però si que es permetrà l’ús dels lavabos amb una ocupació  màxima d’una persona, excepte en aquells supòsits de persones que puguin necessitar assistència. També es reforçarà la neteja i desinfecció dels lavabos garantint-ne sempre l’estat de salubritat i higiene.

Per anar al gimnàs cal demanar cita prèvia

Les persones usuàries del gimnàs hauran de sol·licitar cita prèvia a través del telèfon de recepció del Pavelló d’Esports: 93 860 70 25, des d’on es controlarà l’agenda de cites prèvies. En el cas de no fer servir la cita prèvia, hi haurà una sanció d’una setmana d’impossibilitat de reservar cita.

Seguim amb les sessions en línia

A banda de les sessions en directe amb control d’aforament,  les persones que vulguin continuar l’activitat dirigida des de casa seva també ho podran fer a través de la plataforma zoom, es pot accedir al quadrant de les activitats dirigides a llam.cat/gimnasacasa.

Gaudeix de l’esport amb seguretat!

 

Gimnàs del Pavelló d'Esports
Gimnàs del Pavelló d'Esports

Et pot interessar