Fran Sánchez Castilla

Segon Tinent d'Alcalde

93 841 52 25

93 841 41 75

En hores concertades

Biografia

Fran Sánchez Castilla va néixer l'any 1989 i viu al barri de l'Aliança. Té estudis d'Integració social i Pedagogia, i formació específica en llengua de signes, gestió de conflictes, educació multicultural i gestió pública en educació. Fa set anys que treballa en el món de la docència, ha portat a terme diversos cursos de formació, ha liderat la creació de diversos projectes socioeducatius per a diferents centres i ajuntaments; ha treballat a l'Institut de la Vall del Tenes en el servei psicopedagògic, ha estat professor de PFI a la Mongia de Cardedeu, Pedagog a l'Escola Vida Montserrat de Gràcia i, actualment, treballa com a Gerent de la Mancomunitat de la Vall del Tenes.

Va començar a militar al PSC i a la JSC l'any 2011. Va ser primer secretari de les Joventuts Socialistes de Catalunya a Lliçà d'Amunt, poc després va passar a formar part de l'executiva local del Partit dels Socialistes com a Secretari d'organització i, actualment, és el viceprimer secretari de l'agrupació. Al 2015 vaig ser escollit regidor electe ocupant les carteres d'Acció Social, Educació i Joventut. El mandat següent, 2019-2023, va ser nomenat segon Tinent d'Alcalde i va assumir les competències en matèria d'Esports i Educació, i va ser el portaveu del grup municipal Socialista. També en aquests quatre anys ha estat Conseller Comarcal i de 2019 a 2020 Conseller de la Mancomunitat de la Vall del Tenes. A la legislatura actual, 2023-2027, és el segon Tinent d'Alcalde i ocupa les carteres d'Educació, Gent Gran i Residus.

Pel que a l'àmbit de l'associacionisme, és el president de l'associació veïnal de Can Xicota, barri que l'ha vist créixer, i també està molt vinculat a les 24 Hores de Ciclomotors de la Vall del Tenes, prova en la que ha participat en diverses ocasions.

Xarxes socials

    

Declaració de béns i activitats - mandat 2023-2027

Data recollida de les dades: Juny de 2023

Retribució - mandat 2023-2027

  • Dedicació: 24 hores setmanals
  • Sou brut anual: 26.400 euros

Agenda

Fran Sánchez Castilla