Actuacions de pintura vial a l'aparcament del Pavelló d'esports i l'escola Els Picots

Última revisió 30-03-2021 15:03
30/03/2021

Aprofitant els dies de vacances escolars, aquest matí s'han iniciat les feines de pintura vial a l’aparcament del Pavelló i de l’Escola Els Picots per senyalitzar el nou  accés d’entrada al recinte.

L’actuació consisteix en el pintat de les places d’estacionament i de les  marques viàries que senyalitzen el canvi en l’accés a l’aparcament, que es farà per la part superior del carrer i no per la part inferior des del carrer Baronia de Montbui, com s’estava fent fins ara (veure plànol).

La reordenació i el canvi de sentit de l’entrada i la sortida de l’estacionament és una actuació derivada de l’aplicació del Pla Local de Seguretat Vial (PLSV), que té per objectiu augmentar la seguretat dels vianants i donar fluïdesa al trànsit, en una zona de molta intensitat de vehicles a les hores punta, pels equipaments esportius i escolar que s’hi ubiquen.

Un cop finalitzat l’aparcament del Pavelló i de l’Escola Els Picots, està previst que continuïn les feines de pintura vial a l’estacionament de l’Institut Lliçà, al carrer de Pau Claris i, finalment, a l’avinguda dels Països Catalans, un cop finalitzin les obres de reasfaltat que s’estan duent a terme aquesta setmana.

En la línia de millorar la seguretat de la via pública, darrerament, s'han portat a terme diverses actuacions consistents en pintar cordons d’estacionament i marques vials als carrers de Josep Sebastià Pons, Joan Maragall, Joan Alcover i Amadeu Vives, des del carrer de Felip Pedrell fins al d’Enric Morera.