Activitats de Nadal de la Biblioteca Ca l'Oliveres

Última revisió 01-12-2021 13:06
01/12/2021

Aquest mes de desembre la biblioteca oferirà tallers de manualitats per a infants i adults de temàtica nadalenca, Instants musicals de Nadal amb la participació d’alumnes de l’Escola de Música de la Vall del Tenes i les activitats habituals, com el Niu de paraules i el Contes al vol, amb un toc nadalenc.

D’entre aquestes activitats de Nadal, destaca el taller “Plega i desplega el Nadal”, que tindrà lloc el dimecres 15 de desembre. Es tracta d’un taller de descoberta i idees per un Nadal més sostenible i creatiu, un taller per gaudir del treball manual ben fet i redescobrir el plaer d’enviar i rebre postals, una bona manera de desitjar un bon Nadal o de felicitar l’any nou. Serà una petita introducció als llibres i targetes desplegables, mostrant-ne alguns exemples. Cada participant crearà un parell de targetes desplegables reciclant i reutilitzant paper i cartró. Es treballaran tècniques de plegat, d’encolat i de tall que es podran repetir a casa.El taller anirà a càrrec de Marta Soley, de Dolça Llibreta (https://dolsallibreta.com/).

Per altra banda, gràcies a la participació de l’Escola de Música de la Vall del Tenes, el dimarts 14 de desembre podrem gaudir d’uns Instants musicals de temàtica nadalenca, amb les veus de Júlia Bazán, Helena González i Aina Vilageliu, i la guitarra de Sergio Carrascosa.

Imatge del taller
Imatge del taller

Documents adjunts