Anem a la tele: "Tu cara me suena" d'Antena 3 - ENTRADES EXHAURIDES

‘Tu Cara Me Suena’ és un format musical en el qual 8 concursants molt coneguts per tots han acceptat un doble repte: el de cantar en directe i a més a més, fer-ho transformats en una icona de la història de la música.

Cada setmana, els concursants tenen el repte d’interpretar a personatges del món de la música, i amb l’ajuda de prestigiosos professionals estudiaran els gestos, les coreografies i la veu dels artistes originals i assajaran a fons per a oferir un espectacle de qualitat en les gales. A més, comptaran amb un equip de caracterització que aconseguirà transformar la seva imatge perquè se sembli físicament a l’artista que ha d’imitar.

Informació de l'activitat

  • L’activitat està adreçada a tota la ciutadania a partir d’entre 16 (amb autorització dels seus tutors legals) i 65 anys. L’aforament es limitat.
  • La reserva inclou el transport d’anada i tornada en autocar i l’assistència al programa.
  • La productora Gestmusic oferirà entrepà amb beguda gratuïta a les persones assistents. En el cas de seguir una dieta especial (per motius de salut o creença personal) s’haurà de portar el seu propi refrigeri de casa.
  • El programa es gravarà el dimarts 31 de gener entre les 17:30h i les 00:30h.
  • La sortida en autocar està prevista a les 16:30 h, davant de l’Institut Lliçà d’Amunt.
  • En referència a la mascareta, es seguirà la normativa que hi hagi vigent el dia de la sortida.

Procés de reserva

31/01/2023
Hora inici 16:30
Fins el 01/02/2023
Davant l'Institut Lliçà d'Amunt
Gratuït
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 13-01-2023 14:49