Presentació de llibre "Si el cel es tornés vermell. El canvi climàtic. Conèixer-lo per combatre'l"

Presentació de llibre “Si el cel es tornés vermell. El canvi climàtic. Conèixer-lo per combatre’l” de la periodista i divulgadora científica Cori Calero.

El canvi climàtic no és el problema més important, és l’únic problema que ens ha d’importar. És el moment d’actuar. Imagineu-vos que un dia us lleveu i veieu que el cel s’ha tornat vermell! Totes les televisions, tots els diaris, tothom en parla a les xarxes... No hi ha cap altra notí-cia al món. Passen els dies i el cel continua sent vermellíssim. Els científics asseguren que això és degut a les emissions de gasos per l’activitat humana i n’aporten proves irrefutables. Sens dubte tothom sortiria immediatament al carrer a demanar que es fes alguna cosa perquè el cel tornés a ser blau. I els polítics correrien a promulgar lleis. Però la realitat és que els efectes de l’escalfa-ment global no són tan visibles, la qual cosa  no vol dir que no existeixin. Aquest llibre vol de-mostrar que el cel s’està tornant vermell encara que no ho veiem i pretén esperonar-nos a actuar. Periodista i divulgadora científica, Cori Calero s’ha especialitzat en periodisme ambiental i en el canvi climàtic. Ha estat reportera a TV3 (De vacances, En directe, Espai Terra...) i hi treballa des de fa anys als Serveis Informatius. És autora de textos informatius, articles i també llibres com ara Explora Catalunya amb Cori Calero (2016).

L’acte serà presentat per la regidora de Medi Ambient, Mariona Pedrerol i comptarà amb la presència del lliçanenc Ferran Miralles. 

Ferran Miralles Sabadell és llicenciat en Ciències biològiques per la Universitat de Barcelona. La seva trajectòria professional ha estat vinculada als Departaments de Medi Ambient i de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat on ha tingut diverses responsabilitats i ha coordinat diversos projectes. El gener de 2016 va ser nomenat Director General de Polítiques Ambientals i Medi Natural, que va exercir fins al passat mes de maig.

Amb la col·laboració d’Editorial Viena.

26/11/2021
Hora inici 18:30
93 860 71 16
Gratuït
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 26-11-2021 13:51