Sortim a escena - El Mago Pop

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament ha programat la segona activitat del cicle “Sortim a escena”, amb l’objectiu d’apropar els lliçanencs i lliçanenques a l’escena cultural del país i que puguin gaudir de les grans produccions d’arts escèniques.

El divendres 21 d’octubre, a les 18:00h, l’autocar sortirà de l’aparcament de terra del costat de l’Institut Lliçà en direcció el Teatre Victòria de Barcelona per gaudir de l’espectacle ‘El Mago Pop: Nada es imposible Broadway‘ que començarà a les 20:00h.

El preu de la sortida, que inclou l’autocar d’anada i tornada i l’entrada a l’espectacle, totes situades a la platea prefons del Teatre Victòria, es de 65 € per persona.

Informació de l’espectacle

Antonio Díaz, El Mago Pop, fa la seva darrera parada a Barcelona abans de la gira internacional amb l’espectacle que es podrà veure a Broadway. Viu l’adaptació Broadway Edition y descobreix il·lusions inèdites i jocs mai vistos que ja han deixat sense paraules a més de 2 milions d’espectadors.

NADA ES IMPOSIBLE Broadway Edition es l’espectacle amb el que El Mago Pop sempre ha somiat portar per tot el mon.

Si amb La Gran Ilusión es va convertir en l’il·lusionista més taquiller del mon, amb NADA ES IMPOSIBLE ha aconseguit ser l’artista espanyol que més entrades ha venut en els darrers cinc anys. No et perdis aquest espectacle de gran format comparable amb els grans musicals de Broadway i els big shows de Las Vegas.

Informació de l'activitat

  • L’activitat està adreçada a tots els públics. L’aforament es limitat a 53 places.
  • La reserva inclou el transport d’anada i tornada en autocar i l’entrada a l’espectacle amb la butaca a platea prefons.
  • La sortida en autocar és a les 18:00h i l’espectacle comença a les 20:00h al Teatre Victòria.
  • Al moment de la reserva haureu d’escollir un seient de l’autocar que serà el que utilitzareu el dia de l’activitat.
  • La organització repartirà les entrades de l’espectacle respectant el nombre de persones que s’hagin apuntat en una mateixa reserva. No es pot garantir que les persones de diferents reserves puguin seure juntes al teatre.
  • En referència a l’ús de la mascareta, es seguirà la normativa vigent el dia de la sortida.

Venda d’entrades

 

 

21/10/2022
Hora inici 18:30
Teatre Victòria Barcelona
65 euros
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 01-09-2022 17:58