Xerrada "Col·laboració i conflictes entre germans"

La propera xerrada del Programa de Formació i Suport a les Famílies porta per títol “Col·laboració i conflictes entre germans” i va adreçada a famílies amb fills i filles de 3 a 12 anys. Tindrà lloc el dimarts 30 d’abril, de 17 a 18.30h, a la Biblioteca Ca l’Oliveres.

“Quan i com hem d’intervenir quan els nostres fills discuteixen? I quan es barallen? Com ajustar la nostra actuació a les seves necessitats? Com ser “justos”? Com actuar davant la gelosia? Podem ajudar a gestionar-la? Hi ha maneres d’afavorir la col·laboració i minimitzar els conflictes? Com aconseguir que ens desgastin menys els conflictes entre germans?”.

Aquesta xerrada anirà a càrrec d’Alba Castellví, sociòloga, educadora i mediadora de conflictes; assessora educativa de famílies; i autora dels llibres Educar sense cridar. Acompanyant els fills d’entre quatre i dotze anys en el camí cap a l’autonomia i Un cistell de cireres, set contes petits per a fer-nos grans, llibre de contes educatius per a famílies i fills. Tots dos publicats en català i castellà.

L’activitat és gratuïta i es diposarà de servei d’acollida per a infants de 3 a 12 anys amb inscripció prèvia a llam.educacio@llicamunt.cat o al 93 860 72 20.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 29-04-2019 14:02