Cloenda d'activitats als Centres Cívics

Última revisió 13-06-2023 10:23
05/06/2023

La regidoria de Cohesió Social ha organitzat els actes de cloenda de les activitats de la temporada 22-23 dels Centres Cívics Municipals Ca l’Artigues i Palaudàries.

La cloenda de les activitats de la temporada 22-23 dels Centres Cívics Ca l’Artigues i Palaudàries tindran lloc aquest mes de juny.

La primera festa de cloenda d’activitats serà el divendres 9 de juny al Centre Cívic Ca l’Artigues, on, a partir de les 18 h, les persones que participen a les activitats de ioga, country, zumba, sevillanes i gimnàs que s’hi  imparteixen oferiran un tastet del que han realitzat durant aquesta temporada 22-23. A més, les persones participants a les activitats de patchwork, pintura i manualitats han preparat una petita exposició dels treballs fets durant aquesta temporada, que es podrà visitar a la sala gran del centre cívic.

El divendres següent, 16 de juny, hi haurà la festa de cloenda d’activitats del Centre Cívic Palaudàries, on, a partir de les 18 h, les persones que participen a les activitats de taitxí, ball fitness, coreografia infantil, ioga, ball en línia, ball de saló, defensa personal i sevillanes faran una breu actuació del que han après aquesta temporada 22-23. I, les persones participants a les activitats de costura, patchwork, fotografia, pintura, manga i còmic exposaran
els treballs realitzats aquesta temporada.

Les dues festes de cloenda acabaran amb un berenar per a totes les persones participants i assistents.