Convocatòria de subvencions per a habitatges buits que es posin a lloguer a la Borsa Comarcal

Última revisió 16-07-2021 12:52
16/07/2021

El termini de presentació de les sol·licituds s'inicia avui, 16 de juliol, i s’acaba el proper 16 de setembre.

U cop aprovades les bases reguladores per a l’atorgament de les subvencions adreçades al foment del lloguer i l’habitatge assequible, pel Ple del Consell Comarcal del Vallès Oriental, s'obre el període de presentació de sol·licituds per accedir a subvencions per a habitatges desocupats que es posin a lloguer a través de la Borsa Comarcal.

Les subvencions estan dirigides a persones físiques o jurídiques privades propietàries d’habitatges desocupats situats a municipis de la comarca, tret d’aquells municipis que disposen del programa de la xarxa de mediació per al lloguer assequible al seu municipi, com ara Caldes de Montbui, Granollers, Mollet del Vallès, Montornès del Vallès, Parets del Vallès i Sant Celoni.

Les subvencions es poden sol·licitar presencialment, amb cita prèvia, a la seu del Consell Comarcal, o telemàticament juntament amb tota la documentació establerta al punt 6 de les bases, del 16 de juliol fins al 16 de setembre.

L’import màxim de la subvenció per persona/habitatge s’estableix en funció de l’import del conjunt de les actuacions dutes a terme i correspon al 75% de les despeses subvencionables acceptades, IVA exclòs, amb un import màxim de 1.500 euros/habitatge, IVA exclòs. En el punt 8è de les bases de la convocatòria es poden consultar quines són les despeses subvencionables.

Per a més informació podeu contactar amb el Punt d'Informació d'Habitatge Municipal:

  • Telèfon: 93 860 72 20
  • c/e: llam.habitatge@llicamunt.cat

Imatge de la convocatòria (Font: https://www.vallesoriental.cat)
Imatge de la convocatòria (Font: https://www.vallesoriental.cat)