El projecte municipal de gratuïtat de llibres de text arriba fins a 2n d'ESO

Última revisió 08-06-2021 13:38
08/06/2021

Lliçà d’Amunt continua fent passes endavant per a l’escolarització pública, igualitària i de qualitat.

Durant aquest mes de juny, l’Ajuntament farà pública la convocatòria d’enguany d’ajudes per a l’adquisició de llibres de text, fungibles i llicències digitals del Programa per fomentar la igualtat de l’accés a l'educació (PFIDE).

Aquest programa es va iniciar l’any passat i consisteix en una gran socialització i compra de llibres de text, llicències digitals, material associat i material fungible per a les escoles del poble.

L’any passat, en la primera fase del projecte, l’Ajuntament va invertir 33.250€ per cobrir les despeses de 428 alumnes de Primària, fins a 4t de Primària, per al curs escolar 2020-21.

Aquest any, el projecte s’amplia fins a Secundària, fins a 2n d’ESO.

El Ple ordinari del passat 28 de gener va aprovar inicialment la modificació de les bases reguladores de la convocatòria de l’any passat amb l’objectiu d’ampliar els destinataris d´aquesta subvenció fins a 2n d´ESO.

L’any vinent, l’Ajuntament tornarà a ampliar els destinataris fins arribar a 4t de l’ESO, incorporant així tota l’educació obligatòria.

L’Ajuntament, amb la finalitat de fomentar la igualtat d’oportunitats dels infants a l’accés a l’educació, vol contribuir a aquest dret fonamental convocant aquestes ajudes per a l’adquisició de llibres de text, fungibles i llicències digitals, que representen una important despesa per a les famílies.

D’aquesta manera, Lliçà d’Amunt continua fent passes endavant per a l’escolarització pública, igualitària i de qualitat.

Projecte de gratuïtat de llibres de text
Projecte de gratuïtat de llibres de text