Es presenta el nou autobús híbrid de la flota de TLA

Última revisió 24-01-2023 14:44
24/01/2023

El proper dissabte, 28 de gener, tindrà lloc la presentació del quart vehicle híbrid de la flota de Transports de Lliçà d’Amunt (TLA), que passarà a ser 100% ecològica.

La presentació del nou auto­bús híbrid tindrà lloc el dissabte 28 de gener al pàrquing del carrer Matarra­nya del barri de Ca l’Artigues. La jornada s’iniciarà  a les 11 del matí amb propostes de jocs familiars relacionats amb el transport públic i a les 12 h tindrà lloc l’acte institucional amb els parlaments a càrrec del regidor de Transport públic i Mobilitat, Albert Iglesias, i el Director Delegat de l’empresa Sagalés, Ramon Sagalés.

Durant l’acte es podrà visitar l’exposició de l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) “El transport públic ens dona més”, composta per 18 plafons amb il·lustracions i missatges que mostren els avantatges del transport públic respecte al vehicle privat en termes d’emissions, de contaminació general, de congestió, de benestar i de salut. A més, en relació amb l’eslògan de TLA “Pensa en taronja, treu-nos el suc”, s’oferiran sucs de taronja, cortesia de l’empresa Veritas,  a totes les persones assistents.

Amb aquest nou vehicle, TLA dis­posarà d’una flota formada per quatre autobusos tots ells híbrids. Lliçà d’Amunt serà un dels municipis amb el 100% de la flota de transport urbà amb vehicles ecològics.

El nou autobús híbrid és un Volvo 7900 Hybrid, de 10,6 metres, amb espai per a 27 butaques, 47 persones dretes i una cadira de rodes, totalment adaptat i amb  les darreres tecnologies del sector en matèria de seguretat i confort.

Documents adjunts