Comunicat de l'Alcalde: "Gràcies pel vostre esforç!"

Última revisió 27-03-2020 11:19
27/03/2020

Ens trobem en una situació excepcional, la pandèmia del Coronavirus COVID-19 ens ha obligat a paralitzar temporalment les nostres vides, quedant-nos a casa i evitant al màxim els desplaçaments.

Ja hem superat els primers deu dies de confinament obligat a casa i vull aprofitar per agrair a totes aquelles persones que esteu posant el vostre granet de sorra per, entre tots i totes, lluitar contra el Coronavirus i sortir d’aquesta situació.

Moltes gràcies als i les professionals de la salut (metges, infermers, personal sanitari i d’emergències, zeladors, administratius, netejadors, farmacèutics, etc.) per l’esforç sobrehumà que esteu fent per salvar-nos la vida; al cos de la nostra Policia Local, que treballa sense descans per mantenir l’ordre i controlar que les mesures de confinament es compleixin per aturar la propagació del virus; als voluntaris i voluntàries de Protecció Civil que estan fent una tasca encomiable donant suport a la població; al personal d’Acció Social que continuen fent la seva feina atenent a la població i ajudant a les persones més vulnerables, en una situació gens fàcil: al personal de neteja viària i de residus que està fent una gran feina per mantenir la qualitat del servei malgrat la situació; als xofers dels Transports de Lliçà d’Amunt pel seu esforç per continuar mantenint el servei; i a les persones voluntàries i empreses privades que us heu ofert per donar un cop de mà, sigui en l’àmbit que sigui.

No vull oblidar-me, tampoc, del personal de l’Ajuntament que treballa des de casa. Gràcies per l’esforç que esteu fent per continuar oferint els serveis essencials; preparant continguts formatius, esportius, culturals i de lleure per difondre per xarxes socials; fent que el consistori continuï funcionant i que els projectes no s’aturin per garantir que, quan això passi, tot torni a la normalitat el més aviat possible. Avui em sento encara més orgullós de treballar al vostre costat.

I per últim, però no menys important, vull donar-vos les gràcies a tots i totes les que us esteu quedant a casa i feu els desplaçaments mínims per anar a la feina, a comprar productes de primera necessitat o a atendre persones vulnerables. Entre tots i totes, junts, ho superarem!

 

Ignasi Simón i Ortoll,
Alcalde de Lliçà d’Amunt

Gràcies pel vostre esforç
Gràcies pel vostre esforç