Informació sobre la campanya de vacunació contra la COVID-19

Última revisió 19-02-2021 15:03
19/02/2021

Seguint el pla de vacunació del Departament de Salut de la Generalitat, aquesta setmana s’ha començat a vacunar les persones usuàries d’atenció domiciliària que tenen reconegut el Grau III de Dependència (gran dependència) i la seva persona cuidadora principal (només un cuidador/a per persona depenent). La citació s’està portant a terme des del Centre d’Atenció Primària (CAP) La Cruïlla.

Segons la informació publicada pel Departament de Salut, també es començarà a  vacunar a les persones trasplantades i les que estan en llista d'espera per a trasplantament, i a continuació, rebran la vacuna les persones de més de 80 anys.

Paral·lelament, ha començat la vacunació del personal dels col·lectius professionals prioritaris com la Policia Local, Protecció Civil i el personal farmacèutic; en el cas del personal dels centres educatius han començat a rebre les citacions per vacunar-se.

Actualment, són tres les vacunes que s’estan administrant: la de Pfizer/BioNTech, la de Moderna/Lonza i, des del 9 de febrer de 2021, la d’Oxford/AstraZeneca.

Per a més informació us podeu adreçar al web de Canal Salut on trobareu un apartat dedicat a la Vacunació Covid-19 amb tota la informació disponible i les preguntes freqüents sobre la campanya.

Campanya de vacunació contra la COVID-19
Campanya de vacunació contra la COVID-19