Inscripció a les activitats de la programació Cromàtica

Última revisió 21-09-2020 14:02
02/09/2020

Avui dimecres, 2 de setembre, s'obre el període d'inscripció a diverses activitats de la programació 'Cromàtica', alternativa a la Festa Major.

Del divendres 4 al diumenge 13 de setembre l'Ajuntament ha preparat la Cromàtica, una programació d'activitats per a tots els públics adaptades a la realitat de crisi sanitària que estem vivint. Aquesta programació, que serà l'alternativa a la Festa Major, compta amb activitats digitals a través del canal de Youtube Municipal i d'altres presencials en petit format.

Per participar d'algunes de les activitats programades cal inscriure's prèviament o adquirir una entrada. D'aquesta manera es podrà controlar l'aforament i garantir la seguretat de les persones assistents. No es permetrà l'accés a persones que no s'hagin inscrit prèviament.

INCRIPCIÓ GRATUÏTA A LES ACTIVITATS

Les inscripcions a les activitats presencials i digitals es portaran a terme a partir del dimecres 2 de setembre a través del nou portal web d'inscripcions de l'Ajuntament. Aquestes són les activitats a les que cal inscriure's prèviament:

Activitats presencials

Activitats digitals

COMPRA D'ENTRADES

Per participar a l'Autocine i l'Autocomedy caldrà comprar una entrada de 5€ com a dipòsit que serà retornat posteriorment a la mateixa targeta amb la que s'efectuï el pagament,
un cop verificada l'assistència a l'activitat. En cas de no asssistir-hi no es retornaran els diners.

Incripció a les activitats
Incripció a les activitats