Les cooperatives escolars venen els seus productes al Mercat setmanal

Última revisió 24-05-2023 12:03
24/05/2023

El passat diumenge 14 de maig, els grups de 5è A i B de l'escola Rosa Oriol van vendre al mercat els productes de les seves respectives cooperatives escolars creades en el marc del projecte CuEmE, Cultura emprenedora a l'escola.

Per segon curs consecutiu, l’alumat de 5è de l’escola Rosa Oriol Anguera ha portat a terme una nova edició del Programa CuEmE de la Diputació de Barcelona, que fomenta la cultura emprenedora i cooperativista a les escoles. L’objectiu principal és treballar l’autonomia, la iniciativa personal i l’emprenedoria a través de la simulació real de la creació i gestió d’una cooperativa.

Com a cloenda del projecte, les dues cooperatives, de 5è A i 5è B, van fer la venda dels seus productes, dissenyats i fabricats artesanalment, al Mercat setmanal de Lliçà d’Amunt el passat 14 de maig.

Les dues cooperatives van aconseguir vendre pràcticament tota la producció. Un cop feta la venda, les cooperatives hauran de retornar el capital inicial als membres i destinaran els beneficis a col·laborar amb les entitats sense ànim de lucre escollides: Peluts Lliçà i AFANOC.

Aquest programa educatiu compta amb la col·laboració del Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes (SEOVT), l’Ajuntament i altres agents socials del territori (empreses, entitats i persones).

 

Et pot interessar