Torna la campanya solidària de recollida de joguines i d’apadrinar una carta de Reis.

">

Per Reis, cap infant sense regal

Última revisió 30-11-2022 12:46
30/11/2022

Torna la campanya solidària de recollida de joguines i d’apadrinar una carta de Reis.

La regidoria d’Acció social torna a organitzar la Campanya solidària “Per Reis, cap infant sense regal!”, una campanya que es va iniciar ara fa set anys. L’objectiu d’aquesta campanya és recollir joguines, noves o en perfecte estat, per a diverses franges d’edat, per repartir-les entre els nens i nenes i el jovent beneficiaris de Serveis Socials, i que cap d’ells es quedi sense regal la nit màgica de Reis.

Les persones que vulguin col·laborar-hi poden:

  • Portar joguines noves o en perfecte estat.
  • Apadrinar una carta de Reis. Els nens i nenes i jovent beneficiaris de Serveis Socials escriuran una carta als Reis i les persones que vulguin fer realitat la seva petició podran recollir una d’aquestes cartes i col·laborar amb un regal concret per a una persona determinada. La recollida de cartes tindrà lloc fins al 16 de desembre, de dilluns a divendres de 9 a 14h i els dilluns també de 16h a 17h, a les dependències de la regidoria d’Acció social.

Les joguines noves o en perfecte estat i els regals de les cartes s’hauran de portar al Parc de Can Godanya o a les dependències de la regidoria d’Acció social, de dilluns a divendres, de 16h a 20h, fins al 16 de desembre.

Més informació: regidoria d’Acció Social.

Per Reis, cap infant sense regal
Per Reis, cap infant sense regal

Et pot interessar