Viu el Nadal a Lliçà d'Amunt

Última revisió 01-12-2023 08:39
01/12/2023

L'Ajuntament, les entitats locals i,enguany, els comerços locals, han organitzat un programa d'activitats per les festes de Nadal, que van de l'1 de desembre al 7 de gener.

Ja queda molt poc per tornar a gaudir de la màgia del Nadal. Enguany, la programació d’actes  ha estat el resultat de la suma de propostes nadalenques fetes per l’Ajuntament, les entitats locals i, com a novetat, dels comerços del poble amb la col·laboració de l’associ­ació Comerços i Serveis de Lliçà d’Amunt.

La programació compta amb un ventall d’activitats d’esperit nadalenc, moltes d’elles tradicionals com el tió més gran i divertit del món, el Parc de Nadal, la representació teatral “Les Pastores d’Amunt i Palaudàries”, el Quinto de Nadal, el Concert de Cap d’Any o l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient. D’altres més innovadores, però molt populars entre la mainada com “Caça el teu tió”, els tallers infantils de Nadal i l’Oficina dels somnis.

Aquest any, els comerços locals amb la col·laboració de l’associ­ació Comerços i Serveis de Lliçà d’Amunt, s’han sumat a la programació nadalenca oferint tallers per a infants i públic adult, tots ells amb inscripció prèvia, ja que les places són limitades.

Una altra de les novetats d'enguany és el canvi de recorregut de cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient, que aquest any començarà a l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt i finalitzarà a la Biblioteca Ca l’Oliveres, amb un espectacle final de festa.

L’oferta d’activitats de la Biblioteca Ca l’Oliveres, de l’Espai Jove el Galliner, de l’Espai Can Goyanya i de l’Ateneu L’Aliança complementen l’oferta d’aquest Nadal 2023-24, que finalitzarà el diumenge 7 de gener amb la comèdia teatral "Estocolmo mon amour".

Al web s’ha creat un espai dedicat a les festes de Nadal on podreu trobar el programa d’actes, disponible per descarregar o consultar en línia, així com l’agenda de totes les activitats que requereixen d’inscripció prèvia o compra d’entrades.

Viu el Nadal a Lliçà d'Amunt
Viu el Nadal a Lliçà d'Amunt

Documents adjunts

Et pot interessar