Anima't i vine a llegir amb nens i nenes de Primària

Última revisió 21-10-2019 14:26
21/10/2019

LECXIT és un programa, promogut per la Fundació Jaume Bofill, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i la Fundació ”la Caixa”, que té per objectiu incrementar l’èxit educatiu de nens i nenes de 4t a 6è de Primària, incentivant l’hàbit lector i la millora de la seva comprensió lectora.

LECXIT funciona gràcies a la col·laboració de voluntaris i voluntàries, que acompanyen els infants en la lectura. Per això, ara es busquen persones que vulguin participar com a voluntàries.

La tasca del voluntariat és acompanyar la lectura d’un infant, ajudar-lo a gaudir-ne, motivar-lo i esdevenir un referent lector que el faci creure en les seves capacitats. No es necessita cap formació específica, només cal saber llegir correctament i tenir ganes d’incidir en l’educació dels infants.

A Lliçà d’Amunt, s’ha adherit al programa l’Escola Rosa Oriol i Anguera. El voluntariat es fa un dia a la setmana, els dilluns, de les 16.30h a les 17.30h, en aquest centre educatiu.

Si tens una hora lliure a la setmana i vols encomanar la passió per la lectura a un nen o una nena, et pots fer voluntari/ària. Trobaràs el formulari d’inscripció al web municipal. Si vols més informació, pots posar-te en contacte amb la regidoria d’Educació de l’Ajuntament a través del telèfon 93 860 72 20 o el correu electrònic educacio@llicamunt.cat, o amb l’escola Rosa Oriol a través del telèfon 93 843 57 25 o el correu electrònic a8060940@xtec.cat.

Programa LECXIT
Programa LECXIT

Documents adjunts